Mäsiarske a kuchárske nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením, vďaka čomu poskytujú optimálnu hygienickú ochranu. Je možné ich sterilizovať až do teploty 120°C a umývať v umývačke riadu.Počiatočná vyššia investícia sa rýchlo vráti v podobe dlhej životnosti, efektivity a všestrannosti nožov.
* antikorová nožová oceľ najvyššej kvality zaručuje maximálnu odolnosť voči korózii
* dvakrát tepelne upravované čepele pre optimálnu flexibilitu
* mimoriadna ostrosť čepele, ktorá dlho drží a ľahko sa udržuje
* zrkadlové leštenie pre elimináciu povrchových chýb a mikroskopických pórov
* zaoblený chrbát čepele zaručuje maximálnu bezpečnosť pri šmyknutí ruky
* ergonomická, nešmykľavá rukoväť, pevne spojená s čepeľou
* kvalita vyrobená vo Švajčiarsku